Gå ner i vikt snabbt och enkelt med Wake up in shape

Ät dig mätt varje dag och gå ner i vikt

Få en fastare kropp på 90 dagar – utan sötsug, hunger och krångliga dieter.Ta reda på hur

|

”Det finns inget värre än ångesten av att inte trivas i sin egen kropp. Att undvika speglar, provhytter och tajta kläder hör till vardagen. Ny måndag, ny start. Den här gången kommer det verkligen att gå! Vikten rasar till en början men efter ett tag blir sötsuget för svårt att stå emot. Rastlöshet är likamed smätande och vågen visar att ytterligare några kilon har smugit sig på. Vad är det för fel egentligen? Gömd i en stor svart tröja börjar jakten på nästa diet eller lösning igen…”

Gå ner i vikt på 90 dagar

Wake up in shape är ett viktminskningsprogram online som hjälper dig bli av med fettet runt magen – samtidigt som du äter dig mätt varje dag.

Du kommer att bli coachad en gång i veckan i 90 dagar av Jill Holmström, licensierad dietist och personlig tränare med över 10 års erfarenhet.

Så funkar det!

k

1. Registrera dig

Prova på Wake up in shape helt gratis i 7 dagar. Kom igång på 5 minuter genom att registrera dig som medlem.

2. Snabbstart

Börja första veckan med 5 snabbstart-sessioner för att rannsaka dig själv och lägga en grund för resten av programmet.

I

3. Videos & övningar

Varje vecka får du en video med en praktiskt övning som djupdyker in i ett ämne för att maxa din förbränning.

4. Få kontroll

Efter 90 dagar har du gått ner i vikt och skapat rätt rutiner för att upprätthålla den nya vikten.

Hej, det är jag som är Jill

gå ner i vikt snabbt och enkelt med jill holmströmJag har mött och hjälp hundratals personer som kämpat med sin viktminskning. Jag är legitimerad dietist och personlig tränare och är van att coacha personer som tidigare upplevt en förvirring och ångest över att inte lyckas med sin viktminskning eller fått en fastare kropp.

Jag har haft fullsatta kostföreläsningar runt om i Sverige. Jag utbildar i näringslära på nordens ledande utbildningsföretag SAFE Education. Dessutom driver jag eget företag som dietist där jag coachar allt från världsmästare, elitidrottare, gladiatorer (från TV4) samt personer som vill bli kvitt med sin övervikt, sitt höga blodtryck och höga blodfetter. Mina atleter har aldrig missat en invägning och deras fettprocent har minskat samtidigt som deras prestationsförmåga ökat. Personer som tidigare haft diabetes typ II, höga blodfetter och extrem övervikt är nu fria sina tidigare bekymmer – än idag!

Därför väljer våra medlemmar Wake up in shape

Coachingvideos

19 schemalagda coachingvideos under 90 dagar för att skapa nya rutiner hjälper dig gå ner i vikt.

Mat som förbränner

Enkla recept på frukost-, lunch- och middagstips som ökar din förbränning.

Fastare kropp

Få mer tonade muskler och träna hemma, utomhus eller på gym med våra enkla träningspass.

l

Bli av med sötsuget

Praktiska tips och övningar för att bli av med sötsuget, sluta småäta och få tillbaka motivationen.

r

Inga förbud

Slipp räkna kalorier och förbud av livsmedel som förekommer i alla andra program och dieter.

Energikalkylator

Räkna ut hur mycket du ska äta varje dag för att gå ner i vikt med vår energikalkylator.

Ingen mer jojo-bantning

Få stopp på jojo-bantningen en gång för alla med praktiska och lär dig skapa rutiner som håller dig kvar på din målvikt.

Inga skuldkänslor

Du kommer kunna unna dig en bulle till fikan eller ett glas vin till maten utan skuldkänslor.

}

När du vill

Gå ner i vikt i din takt. Du har tillgång till dina videor dygnet runt alla dagar i veckan.

Ta med överallt

Fungerar utmärkt i din smartphone, läsplatta eller dator.

Framgångssagor

Är väldigt glad över att jag tog tag i dig, att få din hjälp. Jag har utvecklats så mycket. Min värdering utav mig själv är så mycket högre än den jag hade förut. Kul att titta tillbaka och inse vilken resa jag har gjort!

Maria Susanj

Att kontakta dig var verkligen en vändpunkt och fick mig att fatta att jag behöver äta för performance samt inse hur bra jag kan må och hur stark jag är när jag ger kroppen det den behöver. Det här året har jag tagit både brittiska universitets titeln och skottska titeln och ser fram emot ett par till internationella turneringar innan säsongen är slut.
Hard work, dedication, fuel by Jill –> winning!
Hanna Carlsson

Du förändrar liv. Du har förändrat mitt, och du förverkligar min livs dröm. DET för mig, finns inga ord som beskriver hur glad jag är över att just ha dig som coach! Jag visste du var grym, men såhär snabba resultat jag fått efter du börja coacha mig… Det är helt otroligt och det säger alla.
Har blivit av med ”bulan” under naveln, så jag tappar fett och måttet har krympt. Övrigt ökar jag i styrka hela tiden. Och det absolut mest intressanta är att alla blir lika chockade över mängderna jag äter. Knowledge is the key to success!
Fredrik Nilsson

Fick hjälp med min personliga diet. På några få månader gick jag ner flera kilo som var mitt mål och fick otrolig utväxling utav min träning. Med flera bra resultat i mina tävlingar. Kan verkligen rekommendera Jill!

Niklas Haglund

Bli medlem nu
Endast 295 kr/mån – ingen bindningstid

N

Prova helt kostnadsfritt i 7 dagar

N

19 inspelade coachingvideos med Jill

N

Över 35 kaloriberäknade recept som ökar din förbränning

N

Energikalkylator som ger bättre koll på hur mycket du ska äta

N

Listor med rekommenderade livsmedel

N

Fungerar utmärkt i mobil, läsplatta och dator

N

Ställ dina frågor till Jill med prioriterad medlemssupport

N

Följ programmet online i din takt och på dina villkor – när du vill

N

Ingen bindningstid – säg upp dig via internet när som helst eller maila supporten

100 % Nöjd kund-garanti

Om du följer upplägget i programmet och gör övningarna så kommer du också att gå ner i vikt. Du kommer att få en helt förändrad syn på mat och din hälsa, som du aldrig skulle fått utan programmet. Du kommer lära dig stå emot när sötsuget slår till som hårdast och inte längre känna av behovet att småäta.

Om du inte känner dig nöjd efter 60 dagar som medlem har du just nu rätt till dina pengar tillbaka. Ja, du hörde rätt, du får alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd med programmet inom 60 dagar. Du behöver bara maila supporten och be om pengarna tillbaka så gör vi genast ett återköp.

Det finns en enda anledning till att du får den här garantin. Om du helhjärtat följer upplägget i programmet kommer du att bli positivt. Som tack för att du väljer att investera din tid och energi i programmet vill jag därför ge dig chansen att testa det helt riskfritt i 60 dagar – och låta dig övertygas av dina resultat.

Missa inte chansen nu

Jag har sett lyckan i mina tidigare klienters ögon och jag njuter av andras framgång. Det är det absolut bästa jag vet! Därför önskar jag verkligen att du tog den här möjligheten till att få en fastare kropp, en högre förbränning och att kunna klä dig mer fritt, utan att tänka på din vikt.

Missa nu inte den här chansen att göra en förändring. Det vore otroligt synd om du återgår till dina gamla rutiner och jakter efter nya dieter som du redan nu i förväg vet inte fungerar. Jag tror du har fått nog av att vänta och jag tror du har gjort ditt bästa hittills för att försöka hitta en lösning. Jag vet att det inte är lätt att få ihop vardagen. Du har gjort det bra och det är inte dina tidigare ansträngningar som inte varit bra nog, du har bara inte hittat rätt väg att följa. Du har mitt ord och min garanti. Låt oss göra det här tillsammans nu och få det överstökat en gång för alla!

Ta chansen att testa Wake up in shape gratis i en hel vecka. Om du inte är nöjd kan du när som helst inom de närmaste 7 dagarna säga upp ditt medlemskap. Inte en krona kommer att dras från ditt konto. Tryck på knappen för att komma till registreringen så ses vi på andra sidan om bara några minuter!

Allt gott,

Jill Holmström

Prova gratis i 7 dagar

Testa Wake up in shape helt gratis i 7 dagar – därefter 295 kr/mån. Om du inte är nöjd inom 7 dagar kan du enkelt avsluta ditt medlemskap helt själv genom internet eller genom att maila oss. Inte en enda krona kommer då att dras från ditt konto! Tryck på knappen för att komma tillregistreringen och kom igång på mindre än 5 minuter!

Prova gratis