Om Jill Holmström | Maxa Din Förbränning

Därför kan Maxa Din Förbränning vara just för dig

Jill_Holmström Hej där! Jill Holmström heter jag.

Har du någonsin ställt dig frågorna:

  • ”Hur ska jag äta?”
  • ”Hur ska jag bli smal?”
  • ”Hur mycket behöver jag träna?”
  • ”Hur blir jag av med fettet på magen?”
  • ”Hur bibehåller jag min drömkropp?”

Eller önskar dig mer kunskap inom mat, träning, stresshantering och mentalstyrka…

…då har du kommit helt rätt!

Så här kan du Maxa Din Förbränning

Jill_föreläsning Jill utbildar blivande kostrådgivare och personliga tränare

Här är dealen:

Jag är övertygad om att du kan uppnå din drömkropp och bibehålla den bara genom att återta kontrollen över dina vanor och tankar kring mat och träning.

Hur ska du få tid till matlagning och träningspass samtidigt som du ska få tid för familj, vänner och arbete?

Istället för att spendera otaliga timmar letande efter en ny diet på internet, eller läsa tusentals böcker och tidningar, eller ödsla din tid på kostupplägg från så kallade ”experter”…

… börjar du premenuera på Maxa Din Förbrännings nyhetsbrev (kostnadsfritt). Du kommer få tips, inspiration och beprövade upplägg som fungerar skrivna av mig, Jill Holmström, Leg. Dietist, Lic. Personlig tränare, holistisk livsstilscoach, strenght coach och landslagsfighter.

Ange ditt namn och din e-postadress nedan så får du tillgång till dessa tips!

Gratis tips via e-post

Missa inte chansen till att få mina absolut bästa tips om hur du snabbt och effektivt går ner i vikt! Ange ditt namn och din e-post i formuläret och tryck på knappen.

Ja, tack!

Vill du veta vad det bästa är? Jag har redan hundratals timmars utbildning. Läst enorma mängder böcker/forskningsrapporter, deltagit på seminarium och diskuterat med forskare runt om i världen. Jag kommer direkt ge dig bitarna som fungerar i praktiken så att du påbörjar din resa mot den starka, fasta och hälsosamma kroppen.

Detta tack vare mina många års erfarenhet av att jobba med kost- och träningsupplägg där mina klienter vunnit VM-guld, EM-guld, SM-guld eller kommit i sin livsform. Jag har kunskapen på hur dina hormoner påverkar din fettinlagring, hur rätt tankesätt och planering ger dig en snabbare viktminskning samt vad och när du bör äta för bästa resultat. Du kommer känna resultaten direkt och du kommer aldrig behöva gå hungrig.

Om Jill Holmström

Jill har över 10 års erfarenhet inom kost och träning.

Du kommer märka att hennes kunskap inom mat och träning ger snabba resultat. Hon har under de sista åren blivit en eftertraktad föreläsare, kostcoach och personlig tränare. Då tiden inte räcker till att fysiskt möta alla personer som vill ha hennes hjälp växte idéen om Maxa Din Förbränning fram. Här kan du ta del utav hennes expertis precis när på dygnet just du har tid.

Mer specifikt kommer du lära dig hur du hanterar olika sociala situationer, tar kontroll över dina matvanor, väljer rätt livsmedel i rätt mängd, tar kontrollen över stressen och får effektiva träningstips.

Vill du lära dig mer om hennes specifika taktiker och upplägg så behöver du bara fylla i ditt namn och din e-mail i rutan nedan och klicka på ”Prenumerera!”

Gratis tips via e-post

Missa inte chansen till att få mina absolut bästa tips om hur du snabbt och effektivt går ner i vikt! Ange ditt namn och din e-post i formuläret och tryck på knappen.

PRENUMERERA!

Kosten rullar på och ju mer jag går ner i vikt, desto mer fascinerade blir kollegorna över mina jättematlådor. De kan inte begripa hur jag kan gå ner så mkt i vikt med den mängden mat jag äter varje dag. I övrigt går jag mest omkring och är hög på livet. Trivs bara mer och mer med den nya kroppen som jag håller på att få!

Johanna Paulsson

Att kontakta dig var verkligen en vändpunkt och fick mig att fatta att jag behöver äta för performance samt inse hur bra jag kan må och hur stark jag är när jag ger kroppen det den behöver. Det här året har jag tagit både brittiska universitets titeln och skottska titeln och ser fram emot ett par till internationella turneringar innan säsongen är slut. 
Hard work, dedication, fuel by Jill –> winning!

Hanna Carlsson

Är väldigt glad över att jag tog tag i dig, att få din hjälp. Jag har utvecklats så mycket. Min värdering utav mig själv är så mycket högre än den jag hade förut. Kul att titta tillbaka och inse vilken resa jag har gjort!

Maria Susanj

Du förändrar liv. Du har förändrat mitt, och du förverkligar min livs dröm. DET för mig, finns inga ord som beskriver hur glad jag är över att just ha dig som coach! Jag visste du var grym, men såhär snabba resultat jag fått efter du börja coacha mig.. Det är helt otroligt och det säger alla. 

Har blivit av med ”bulan” under naveln, så jag tappar fett och måttet har krympt. Övrigt ökar jag i styrka hela tiden. Och det absolut mest intressanta är att alla blir lika chockade över mängderna jag äter. Knowledge is the key to success!

Fredrik Nilsson