Gå ner 5 kg på en månad - utan träning eller plågsamma dieter

Gå ner 5 kg på 4 veckor – utan träning, piller eller plågsamma ”svält-dieter”

Vill du gå ner 5 kg på en månad? Har du tidigare försökt gå ner i vikt utan långvariga resultat? Är du trött på alla ”viktminskningstips” där ute som inte gör annat än att förvirra dig? Om en eller flera av dessa frågor överensstämmer med dig har jag bara det här att säga dig: Jag ska vara uppriktig, ärlig och kort med dig. Låt mig berätta hur jag hjälpte min flickvän gå ner exakt 5 kg och ca 20 cm runt midja, armar och lår – utan plågsamma dieter, farliga piller eller en enda sekund på gymmet.

Innan vi börjar vill jag först berätta för dig de absolut största misstagen folk gör när de försöker gå ner i vikt, bara så att du kan undvika att göra dem och istället påskynda din viktminskning. Under de år jag studerat hur folk går ner i vikt har jag lärt mig en hel del om varför vissa lyckas gå ner i vikt och vissa totalt misslyckas. Här är 3 fakta och insikter du måste ha klart för dig för att lyckas gå ner i vikt:

 1. Så kallad ”nyttig” mat är inte så hälsosam och nyttig som du skulle vilja tro. Tvärtom, skulle jag säga, mycket av den mat som du tror är nyttig är faktiskt den som bidrar till din övervikt.
 2. Sit-ups och andra magövningar kommer inte göra dig smalare. Du behöver inte spendera timmar på gymmet eller göra 10 st olika magövningar för att bränna fettet runt midjan.
 3. Du behöver INTE slösa dina pengar på dyra fettförbränningspiller eller pulver. Faktum är att de flesta av dessa onaturliga ämnen snarare försämra din hälsa.

Nu när du vet vad du verkligen bör undvika kan vi fortsätta in på hur DU kan gå ner 5 kg fett på en månad!

Vem är jag?

Jag heter Seif Fendukly och är licensierad kostrådgivare. Under många år har jag varit intresserad av mat och hur den påverkar oss. Allt för länge har jag sett och hört nära och kära stressas så mycket över mat. De har, precis som du, blivit förvirrade när det kommer till mat och hälsa, efter allt som våra kvällstidningar och magasin skriver. Det är synd att mat som egentligen är sån enkel sak har blivit så komplicerad och skapar sån stor stress i vårt samhälle.

Hur som helst bestämde jag mig för att ändra på det här och det var då jag skrev den här boken. Först och främst för att hjälpa nära och kära, som min flickvän, men även för att sprida budskapet vidare till dig och alla andra som vill förändra sina liv!

Gå ner 5 kg – hur gör man?

Självdisciplin är tyvärr överskattat. Jag tror inte på sånt som är för jobbigt. En elitidrottare kanske klarar av att räkna varje kalori, men det gör inte jag och förmodligen inte du heller. Det ska vi inte behöva göra.

Du kommer hem från jobbet efter en hektisk dag, helt utmattad, och du ska ställa dig och laga en hälsosam middag? Hur ofta händer det? Aldrig för mig åtminstone. För att lyckas tror jag på en smart taktik som tar vara på enkla metoder för att uppnå effektiva resultat.

När jag hjälpte min flickvän gå ner 5 kg på en månad använde jag en enkel steg-för-steg metod. Allt annat blir bara förvirrande. I min e-bok Maxa Din Förbränning – En ovanlig guide till snabb fettförbränning går jag in på dessa steg i djup detalj. Följande ser du de exakta punkter min flickvän (24 årig kvinna), min chef (56 årig man) och många andra har använt för att ta bort kärlekshandtagen på kort tid och gått ner i vikt:

 1. Undvik alla ”vita” kolhydrater
 2. Ät likadana mål om och om igen
 3. Ät ingen frukt
 4. Drick minst 3 liter vatten om dagen
 5. Ät hur mycket du vill av vad du vill en dag i veckan

Svårare än så är det inte. Nu är det din tur. Det är dags att sluta slösa ödsla mer tid och pengar på metoder eller dieter som aldrig fungerar. I min e-bok Maxa Din Förbränning – En ovanlig guide till snabb fettförbränning kommer du också att inse hur enkelt det kan vara att ändra livsstil och leva ett smalt liv!

Maxa Din Förbränning

Det här kommer jag avslöja för dig i boken:

 • En enastående princip som hjälper dig att fokusera på det som ger dig snabba resultat och strunta i det som gör dig fet. Den principen har förändrat mitt liv totalt – sida 11
 • Hur du steg-för-steg byter ut dina dåliga vanor och rutiner mot bättre som kommer göra fettförbränning till en RUTIN i din vardag istället för något du behöver kämpa med – sida 17
 • 5 stycken ”försäkringar” mot att misslyckas. Jag har samlat de bästa tipsen för hur du lyckas gå igenom en ändring hela vägen utan att snubbla på mållinjen – sida 19
 • Över 20 livsmedel som jag rekommenderar och som kommer hjälpa dig att AUTOMATISKT bränna fett – sida 35
 • … och MYCKET MER!

Kom igång på mindre än 10 minuter

Med e-bok menas att du kommer ladda ner ett dokument på din dator som du kan läsa antingen på datorn, i din smartphone eller din läsplatta.

Köper du boken idag lägger jag med en BONUS där jag ger dig 7 recept som kommer hjälpa dig bränna fett. Värdet på denna BONUS är vanligtvis 79 kr, men du får den helt GRATIS om du köper e-boken idag!

För Maxa Din Förbränning – En ovanlig guide till snabb fettförbränning betalar du vanligtvis 109 kr. Just nu har vi en rabatt där du får både snabbguiden och ’Maxa Din Förbränning’ boken för bara 149 kr TOTALT (egentligen 258 kr).

Slipp leveranstid och få din kopia nerladdad på bara några minuter för 149 kr (109 kr RABATT) och starta ditt nya liv mot en platt mage idag!

60 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Jag GARANTERAR dig goda resultat inom bara en kort period. Skulle du inte vara nöjd med resultaten har du hela 60 dagar på dig att komma tillbaka för att få tillbaka din investerade peng. Jag har sett resultaten och jag tror på metoden så mycket att jag kan ge dig detta löftet, för jag vet att det fungerar om du testar!

Jag ger dig denna garanti eftersom jag är helt säker på att du kommer vara nöjd med resultaten om du följer det som står i boken.

Starta ditt nya liv redan idag och klicka hem din egen kopia av boken. Passa på nu och få även bonusen på köpet samt 60 dagars återköpsgaranti:

Specialerbjudande inklusive bonus och 60 dagars återköpsrätt

gå ner 5 kg

Allt detta ingår:
– Maxa Din Förbränning eBoken
– 60 dagars återköpsgaranti
– Bonus: 7 Fettförbrännande Måltidstips

Ord. pris: 258 :-
Ditt pris: 149 :-

Skaffa boken här

Vi ber om ursäkt, försäljningen för produkten har gått ut. Vi har gjort Maxa Din Förbränning ännu bättre och erbjuder nu video coaching av Jill Holmström (leg. dietist och personlig tränare).

Klicka här för mer information >>

Till ett smalt, hälsosamt och friskt liv,

P.S ”Maxa Din Förbränning” kommer ta dig bakom kulisserna och visa dig det du aldrig hört någon i media säga. Den kommer avslöja varför media vill hålla dig okunnig och bara blint lyssna på deras struntprat.

Hur skulle det kännas för dig att gå ner en klädstorlek i månaden? Jag ger dig världens chans att förändra dig själv och förändra ditt liv.

Låt mig hjälpa dig på min egen risk

Det bästa av allt är att du gör det helt och hållet på MIN EGEN RISK. Du tar ingen som helst risk eftersom du enkelt kan lämna tillbaka boken om den inte fyller dina krav. Det är bara säga till så får du dina pengar tillbaka inom 60 dagar. Du kommer inte behöva svara på konstiga frågor eller gå igenom en krånglig process, du behöver bara säga till så har du vartenda öre tillbaka på ditt konto.

Jag vill verkligen hjälpa dig att gå ner i vikt. Jag vill hjälpa dig att fylla det där tomma hålet som får dig att känna dig osäker tack vare din kropp, fylla det med värme och självkänsla.

Ge mig chansen så ska du få se. Jag har hjälpt många andra ändra sitt liv, jag vill hjälpa dig med.

Klicka på knappen nedan och ladda hem boken och bonusmaterialet och få 60 dagars återköpsgaranti:

Specialerbjudande inklusive bonus och 60 dagars återköpsrätt

gå ner 5 kg

Allt detta ingår:
– Maxa Din Förbränning eBoken
– 60 dagars återköpsgaranti
– Bonus: 7 Fettförbrännande Måltidstips

Ord. pris: 258 :-
Ditt pris: 149 :-

Skaffa boken här

Vi ber om ursäkt, försäljningen för produkten har gått ut. Vi har gjort Maxa Din Förbränning ännu bättre och erbjuder nu video coaching av Jill Holmström (leg. dietist och personlig tränare).

Klicka här för mer information >>